Opruimcoach Charlotte 

Wat kan ik voor je doen?

Mijn naam is Charlotte Meijer-Masteling, ik ben getrouwd met Arie en moeder van drie dochters (Ellemijn van bijna 12, Liliènne van bijna 9 en Avelaine van bijna 3) wij wonen in een fijn huis in Santpoort-Noord. Al zolang ik mij kan herinneren vind ik het fijn om op te ruimen en structuur en overzicht aan te brengen, op de basisschool hielp ik al vriendinnetjes om hun kamer op te ruimen.

 Als opruimcoach help ik mensen om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken in huis of werkomgeving. Dat doe ik door samen overzicht te creëren en te houden. Zo krijg je zelf weer controle over je eigen omgeving en dit geeft rust. 

Dat doe ik door samen met je te ontspullen, op te ruimen en structuur aan te brengen. Dus ik vraag je niet om dingen zomaar weg te gooien, maar we bepalen samen of en hoe spullen in je leven passen en wat de juiste plek is. Zodat je juist van je spullen kunt genieten. 

Ik kan de emotie halen uit beladen situaties met respect voor gevoelens en spullen. Ik help daarom ook vaak bij scheidingen, verhuizingen van oudere mensen en na het overlijden van (groot)ouders. Ik ben neutraal en respectvol, neem op een niet-dwingende manier de regie en help om de stap te zetten die noodzakelijk is om tot rust en acceptatie te komen. 

Mijn energie en passie is aanstekelijk, zeggen mijn klanten. Denk je dat ik je kan helpen? Neem contact met me op, mijn naam is Charlotte Meijer-Masteling en ik maak graag kennis met je.


Contact  • Opruimcoach Charlotte - professional organizer
  • Opruimcoach Charlotte - professional organizer
  • Opruimcoach Charlotte - professional organizer