Opruimcoach Charlotte 

Wat mijn klanten over mij zeggen

 "Mijn vriend en ik gingen samenwonen van 2 huishoudens naar 1 huis. Hij is een enorme verzamelaar en de stress liep behoorlijk op bij mij. Het inpakken schoot totaal niet op. Charlotte kwam meteen langs toen ik belde. Ze stelde zich vriendelijk maar resoluut op naar ons allebei en stak meteen de handen uit de mouwen. Het leek wel alsof we 4 paar handen erbij hadden gekregen! Een hele opluchting op dat moment."

Carlijn

"5 jaar gelden heeft Charlotte mij  (en mijn ex-man) bijgestaan in de verdeling van ons gezamenlijk bezit tijdens onze scheiding. 

Haar begeleiding, ondersteuning en objectiviteit in een heftige periode, heeft ons ontzettend geholpen tot een evenredige goede verdeling van onze huisraad en administratie.

Maar nog belangrijker hielp het ons bij de juiste verdeling van onze spullen/items met emotionele waarden. Dit draagt op positieve wijze bij aan een goede start van een nieuwe levensfase. 

Zo fijn dat iemand met je meedenkt wanneer je zelf het soms even niet meer ziet!"

Manon


"Na een emotioneel zware periode en twee verhuizingen in korte tijd kreeg ik de boel maar niet op orde. Charlotte heeft op een respectvolle maar zeer pragmatische manier orde geschept in de chaos. Dat geeft lucht in huis én hoofd!"

Debbie

"Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, mijn huis ziet er weer georganiseerd uit. Verder is Charlotte heel erg behulpzaam en vriendelijk. Charlotte gaat professioneel te werk en ik ben blij met de werkzaamheden die zij voor mij heeft verricht."

Ubah


"Ik ken Charlotte al jaren, als zuster van mijn schoondochter. Maar sinds enige tijd heb ik ook een heel andere kant van haar gezien dan als moeder van 3 dochters: 

1. Als organisator van diners van meer dan 20 personen, en dan alles op en top voor elkaar.    

2. Als onmisbare hulp bij mijn verhuizing. Ze bood niet alleen aan schoon te maken (zo schoon was het nog nooit), maar ze regelde ook de afvoer van overbodige spullen en had daar al dozen voor bij zich.   

3. Ze versjouwde meubels, hing schilderijen anders op om alles mooier en groter te laten lijken.     

En nu wordt ze opruimcoach, een vak dat haar op het lijf geschreven is. En wat ook heel belangrijk is: ze doet dit met een vrolijke lach, met veel begrip voor de cliënt die afscheid van zijn dierbare spullen moet nemen. Kortom: een topvrouw - een topcoach!"     

Ellen 
Contact